Lash Bar Academy


Indlæser

Brow Stylist


Dato og tid

Mandag d. 17. februar 2020 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 17. februar 2020 kl. 08:00

Sted

- Lash Bar Academy -, Store Kongensgade 14. 2. sal, 1264 København K - Lash Bar Academy -
Store Kongensgade 14. 2. sal
1264 København K

Arrangør

Lash Bar Academy
Tlf: +45 28267058
academy@lashbar.dk

BROW STYLIST UDDANNELSEN
Uddannelsen til Brow Stylist tager en dag. Lash Bar Academy (Danmark, Sverige & Norge), er som det eneste sted i Europa, certificeret til at undervise i Kelley Baker Brows produkter og stylings teknikker. Du lærer alt teori omkring bryns styling samt produkterne og du undervises af kompetente Master Brow Stylister, som er ekstra uddannet ved Kelley Baker selv.

BONUS
Derudover får du intro til Keratin Brow Lift. En intens genopbyggende og styrkende behandling, som nærer hvert enkelt hår i dybden. Derudover vil et Brow Lift få bryns hår, som vokser i en ujævn eller nedadgående retning, til at blive mere ensartet. Du får også en introduktion til Brow Extensions. Her er det kunstige bryns hår i nylon, som påsættes direkte på huden eller eksisterende bryns hår.

UDDANNELSEN
Kl. 9.00 – 16.00 inkl. frokost

 • Teori, Analyse og opmåling af bryn.
 • Mænd & bryn
 • Farvelære (Costumized farve af bryn)
 • Trimning, voks & tilretning med pincet. Introduktion til The ORB Wax
 • Remedier og produktlære (Kelley Baker Brows).
 • Brow Make Up tutorial - 'Less is more'.
 • Keratin Brow Lift samt intro til Brow Extensions.
 • Kundevejledning/salg - Aftercare forløb / hjemmepleje
 • Brow Stylist Manual
 • Brow Stylist Certifikat
 • Kaffe, snaks samt frokost søger vi for
 • Model søger vi for

Efter gennemgang af teorien holder vi frokost. Derefter demonstreres der en Brow Styling og så skal signaturbehandlingen afprøves i praksis. Her øves de tillærte evner på modeller som vi sørger for. Vi runder dagen af med spørgsmål og svar samt uddeling af certifikat. Du vil efter denne intensive endagsuddannelse til Brow Stylist, være godt klædt på til at kunne vejlede dine kunder i at opnå det optimale bryn. De vil, efter en kyndig behandling hos dig som Brow Stylist, endelig opleve det smukke, harmoniske og personlige bryn, samt hvordan de vedligeholder det nye definerede look. 

BROW STYLIST inkl. KBB kit                    Kr. 4.495,- 

KBB / KELLEY BAKER BROW KIT:
Kelley Baker Pro kittet, som du også benytter undervejs på selve dagen, indeholder alle Kelley Baker Brows produkter, herunder Brow Powders, Brow Pencils, Brow Gels, Highlighter Pencils, Brow Brushes etc. samt en Pro pincet & saks. Kittet har en værdi over 2000,- kr. som du får til speciel pris ved tilmelding til uddannelsen inkl. kit.

TILVALG TIL INTOPRIS
Kelley Baker Brows Display
(Normalpris Kr. 1.395,-)          Kr. 1.000,-
Display er til at eksponere dine KBB produkter til videresalg. Køber du displayet, bliver du automatisk certificeret KBB forhandler og registeret på Blink Nordics forhandler liste.

The ORB – Voksvarmer (Normalpris Kr. 1.495,-)                 Kr. 1.295,-
Voksvarmer inkl. låg, opladningsstation og 2 pakke voks. Denne ORB vil være din helt egen unikke håndholdte varmer som ekstrem fleksibel, praktisk og nem at bruge, hvilket effektiviserer din arbejdsgang. 

KONTAKT
For yderligere information, kontakt Lash Bar Academy på academy@lashbar.dk eller 28267058. Kontoret er til at trække på telefonen. Mandag til fredag 9.00 – 15.00

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Lash Bar Academy
Tlf: +45 28267058
academy@lashbar.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Lash Bar Academy
Tlf: +45 28267058
academy@lashbar.dk