Lash Bar Academy


Indlæser

Classic Lash Stylist


Dato og tid

Tirsdag d. 8. januar 2019 kl. 08:45 til Fredag d. 11. januar 2019 kl. 15:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 8. januar 2019 kl. 07:15

Sted

Lash Bar Academy
Østergade 6, 1. sal
1100 København K

Arrangør

Lash Bar Academy
+45 28267058
academy@lashbar.dk

Lash Bar Academy er Danmarks største uddannelsesakademi eksklusivt dedikeret til vipper og bryn.

Vores Classic Lash Stylist uddannelse er din vej til at blive blandt eliten af professionelle vippeteknikere!  
Uddannelsen er fire dage kl 8.45-15.30 alle dage, og selv efter du har afsluttet uddannelsen, følger og støtter vores undervisere dig, i det omfang du har behov for.
Vi tilbyder træningsaftner, workshops og efteruddannelse, så du hele tiden har mulighed for at udvikle dig. 
Vi har uddannet mere end 600 vippeteknikere, og vores fuldtidsundervisere træner og uddanner nye og professionelle vippeteknikere HVER uge hele året rundt. Deres erfaring og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive viden er derfor professionel, effektiv og helt optimal.

Der undervises i små intime uddannelseshold, for at kunne give hver enkelt elev individuel undervisning og feedback under hele forløbet. Du vil undervejs også sparre med de andre elever, hvilket giver en uvurderlig indsigt i andres erfaringer og kompetencer, samt starten på et godt netværk i forhold til dit videre forløb som vippetekniker.  


De 4 dage på Lash Bar Academy:

Dag 1) Teori og produktlære. Hygiejne, lim og kemi. 

Dag 2) Teori og produktlære samt intro til påsætningsteknikken og hands on træning på dukke, samt hinanden. Teori og demonstration af Lash Lift, hands on på modeller.

Dag 3) Lash Bootcamp day: hands on træning på modeller.

Dag 4) Påsætning på modeller samt opfyldningsteknik, removal og opfølgning på produktlære, til slut spørgsmål samt uddeling af certifikater.


Vi går ind for sunde flotte vipper! 
Hos os vil du lære at vejlede dine kunder, så de sikrer deres naturlige vipper bedst muligt, hvilket giver dem det bedste resultat! Vi har stor erfaring med behandling af kvinder, som har mistet vipper/bryn gennem fx et sygdomsforløb eller forkerte påsatte extensions, så hos Lash Bar Academy får du en all-round professionel basic uddannelse med mulighed for at videreuddanne dig samt erhverve et professionelt certifikat.

Træningen på vores fire-dages uddannelse, vil give dig en stor selvsikkerhed i udførelsen af korrekte påsatte extensions, samt en mærkbar hurtighed og en grundig viden omkring vipper og korrekt brug af de professionelle produkter. Du vil kunne tage kunder umiddelbart lige efter uddannelsen, dog er det kun med tiden, man bliver super hurtig til påsætningen, og på sigt kan deltage på en Master Class. Du vil gå fra os med 100% sikkerhed på hvordan man påsætter extensionsne helt korrekt, og du vil kunne vejlede dine kunder top professionelt.

Efter endt uddannelse får du ved tilfredsstillende resultat udleveret et Junior Lash Stylist certifikat. Når du efterfølgende får øget din hurtigthed, har du mulighed for at tage den professionelle eksamen, der giver dig dit professionelle certifikat.
 

KUN FOR CLASSIC LASH STYLISTER:
  • Direkte mulighed for videreuddannelse til specialpriser!
  • Adgang til Lash Bar Academys lukkede online forum KUN for Academy elever
  • Automatisk certificeret til køb af de professionelle produkter på www.blinknordic.com
  • Deltagelse på træningsaftner/workshops for academy elever
  • Efterfølgende vil du altid kunne søge råd og vejledning hos vores undervisere

Vi uddanner dig, så du er fuldt ud rustet til at lave de smukkeste og sikreste eyelash extensions, først som Junior Lash Stylist og derefter som Professeionel Lash Stylist.
Lash Bar's signatur påsætning bliver DIN!


Pris:

  • Classic Lash Stylist inkl. fuldt startkit: 8.495,- inkl. moms
  • Classic Lash Stylist inkl. mini startkit: 6.495,- inkl. moms
Du får på uddannlesen udleveret dit valgte kit og der vil blive serveret frokost alle dage, så alt du skal medbringe er papir og blyant til noter. Vi sørger også for alle modeller under uddannelsen.

Det fulde startkit indeholde alle basic produkter til påsæting af extensions, og du kan derfor gå direkte igang med behandlingen efter uddannelsen.
Minikittet indeholder de helt basale produkter (pincetter, lash holder, extensions), resten stiller vi til rådighed under uddannelsen.  

Vi anvender produkter af højeste kvalitet fra BLINK Lash Stylist & Care, et af verdens førende lash extensions brands.
www.blinknordic.com finder du skandinaviens største udvalg af professionelle produkter og tilbehør til eyelash extensions til yderst konkurrencedygtige priser. Du vil som elev på Lash Bar Academy blive godkendt til at købe alle engrosprodukter via webshoppen samt modtage en rabatkode under uddannelsen.

Kontakt:
For nærmere information kontakt vores uddannelsekoordinator på academy@lashbar.dk eller 28267058. Vi har holdstart i København K hver uge.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Lash Bar Academy
+45 28267058
academy@lashbar.dk